Softijsomzet

Wilt u uw softijsomzet berekenen?

Softijsomzet.nl is de enige machine onafhankelijke softijs omzet calculator. De vragen in de calculator zijn samengesteld door specialisten uit de ijs-branche in samenwerking met horecaondernemers. Vanzelfsprekend respecteren wij uw privacy en verstrekken uw gegevens niet aan derden.

 

Wat heeft u nodig voor de verkoop van softijs?

Starten met de verkoop van softijs is eenvoudig en de investering is relatief laag. U heeft enkel een softijsmachine en ijsmix nodig. Promotiemateriaal voor uw verkooppunt ontvangt u meestal bij afname van een bepaalde hoeveelheid ijsmix.

 

Wat kan de verkoop van softijs u brengen?

Bij een verkoop van 50 ijsjes per dag genereert u een softijsomzet van ruim 3500 euro per maand. Met de lage kostprijs van softijs zult u snel rendement maken op uw investering.

 

Wat brengt de verkoop van softijs uw klant?

De meerwaarde van softijsverkoop is tweeledig. Enerzijds zullen uw bestaande klanten meer besteden, denk daarbij aan een milkshake of ijsje als dessert. Anderzijds zal u nieuwe klanten naar uw winkel trekken en extra verkoopmomenten creƫren.

 

Lees hier meer over softijs verkopen

  • Samengesteld door kenners

    De vragen in de calculator zijn samengesteld door specialisten uit de ijs-branche in samenwerking met horecaondernemers.

  • De enige machine onafhankelijk test

    De test is volledig machine onafhankelijk. U krijgt een vrijblijvende berekening van uw omzetpotentie.

  • Direct inzicht in uw softijsomzet potentie

    Wij leveren de resultaten binnen twee werkdagen na het invullen van de calculator.

softijsomzet